Известие

Collapse
No announcement yet.

Питане за Дистанционно управление

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ще я пробвам тази магия с ключа, за да видя моите дали правят така При мен пък като си вдигам левия прозорец от машинката и задържа малко копчето и го пусна се вдига сам до горе, но десния не иска. Трябва да задържам копчето постоянно докато се прибере. Иначе при сваляне се спускат и двата само от леко натискане.
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 115 к.с. 85 кw. 2004 г.

Comment

Когато купих колата, при затваряне на вратите и спуснати и 2та прозореца до долу се вдигаха автоматично и 2та ! Тази опция обаче изчезна с времето и дори и не разбрах как стана това и не мога да го оправя. Като задържа бутона за отключване при затворени прозорци се пускат и 2та до долу, но при заключване се вдига само левия. От копчетата същата работа, като натисна за вдигане десния се вдига веднага, а левия ми е на степени Казаха ми да задържа поне 10 сек. копчето при спускане и след това при вдигане, но ефект пак нямаше ! Ще се радвам ако има някой по-запознат да сподели мнение как е решил тези проблеми с прозорците и дистанционното, че явно доста хора сме на този хал.
      GT

Comment

И аз го имам това - единия джам се сваля със задържане, а другия само с чукване на копчето. Сигурно трябва да се обучат прозорците, не съм се занимавал аз лично досега.
        '06 Alfa Crosswagon Q4

Comment

Първоначално публикувано от ducaticorse Покажи съобщение
          И аз го имам това - единия джам се сваля със задържане, а другия само с чукване на копчето. Сигурно трябва да се обучат прозорците, не съм се занимавал аз лично досега.
          Така трябва да е.
          Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Каква е идеята?
            '06 Alfa Crosswagon Q4

Comment

Първоначално публикувано от ducaticorse Покажи съобщение
              Каква е идеята?
              Да не стиснеш главата или ръката на жена ти докато наднича навън. Това е причината- сериозно.
              Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

колеги това със задържането на бутона замо при 147 ли е или е допълнителна екстра,при мен не затваря и не отваря джамовете?
                Аlfa Romeo 145 1.4 16V TS Junior EXXXX.....
                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD FACELIFT '03 116HP
                Всички екстри Мултиволан и Калорифер

Comment

156 - няма
                  Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
                  159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
                  NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

Има ли начин към фабричната аларма на 156 фейслифт да се сложи функцията да падат или да се вдигат прозорците при отключване/заключване?
                    2005 156 1.9 JTD 115
                    2004 GT 2.0 JTS 165

Comment

Working...
                    X